Stippe Stappe Team

personeel-stippe-stappe

MEVROUW LIEVE
DIRECTEUR
Ik ben Lieve Witvrouwen, de trotse directeur van deze geweldige school.
Samen met mijn dreamteam bewaak ik het geluk en de totale ontplooiing van iedereen die hier leeft en leert.
Enkel het allerbeste is goed genoeg voor alle kinderen die ons worden toevertrouwd.
En verder… ben ik ook drukbezette ‘vrouw’ en zorgzame ‘mama’ van Frédéric en Maxim.
NANCY-SECRETARESSEHellokidoki
Ik ben Nancy en sedert 1 september 2010 werkende op het secretariaat en sta vooral in voor de leerlingenadministratie.
Jullie kunnen mij daar dit schooljaar (2019-2020) op dinsdagvoormiddag, donderdagvoormiddag en vrijdagvoormiddag vinden.
In mijn vrije tijd ben ik met verschillende dingen bezig waaronder organiseren van een UCI 1.1 dames elite wielerwedstrijd.
Dit schooljaar neem ik ook weer de FB onder mijn hoede.
Ik probeer jullie dus zo goed als mogelijk up to date te houden.
HILDE-SECRETARESSEHallo, Ik ben Hilde.
Vanaf september 2019 werk ik voltijds in jullie school. Ik zorg dat de facturen op tijd betaald worden en dat alle juffen en meesters hun contracten in orde zijn.
In het weekend is het quality time met mijn man, 2 kinderen en 2 poezen.
Stippe Stappe Team - Hans - ICTHANS
ICT-COÖRDINATOR
Hoipiepeloi ! Ik ben Hans, de ICT-coördinator. Ik zorg ervoor dat alle computers perfect werken!! 2 halve dagen per week ben ik op de hoofdschool.Wanneer ze mij nodig hebben , ben ik paraat !
JUF EVA
BELEIDSONDERSTEUNER
Hallo!
Ik ben juf Eva, beleidsondersteuner van onze school.
Thuis heb ik het naar mijn zin met mijn man, Dave en onze twee dochters, Janne en Marre.
Met onze hond Lou is er altijd leven in huis.
We trekken er met z'n allen graag op uit met onze camper, op zoek naar mooie stukjes natuur.
LiesbethJUF LIESBETHIk ben juf Liesbeth en zorg voor een warm en veilig nest voor onze allerjongsten.
Daarnaast ben ik getrouwd en mama van 3 geweldige dochters: Louise, Leonie en Céleste.
Ik ga graag op reis naar de warme zon, ben ook wel te vinden voor een dagje shoppen en op stap gaan met vrienden.
debbieJUF DEBBIEHey, ik ben juf Debbie.
Ik sta steeds paraat om met mijn 3 jarigen te kliederen, klodderen, zingen, dansen, poppenkast spelen, wandelen op woensdag (= voetje voor voetje), op vrijdag buitenspelen in weer en wind 😉 (= Ravot je Rot).......stil zitten daar doen we niet aan mee in onze Kasteelklas.
Ik ben getrouwd met Wim en samen hebben we 2 prachtige zonen ZEN & JIN.
Naast mijn 3 ventjes word ik ook gelukkig van toneel spelen bij Damateur te Bevel, een dagje shoppen, feestjes, een glaasje cava, festivals, lachen en op vakantie gaan naar de zon. X
liesJUF LIESHallo, ik ben juf Lies.
Samen met juf Debbie mag ik de 3 jarigen onder mijn vleugels nemen.
In ons klasje genieten we samen van het aanbod en groeien we stap voor stap...
In mijn vrije tijd trek ik regelmatig mijn loopschoenen aan en leg ik mijn zoontje Mil graag in de watten.
JUF JANNELORE Hallo, Ik ben juf Jannelore en woon in Berlaar.
lieveJUF LIEVEHallo, ik ben Lieve Verwimp en woon in Herentals.
Ik ben juf van een klasje 4-jarigen. Ik ben getrouwd met Kurt, heb een zoon Jef en een dochter Emma. Mijn hobby's zijn tennissen en gaan winkelen (spijtig dat het geld zo vlug op is!)
Als je me niet vindt, zit ik wel ergens een theetje en snoeperijtje te versnaperen!
JUF UTEIk ben juf Ute en ik mag samen met juf Lieve de 4-jarigen in de watten leggen.
In mijn vrije tijd ga ik al wel eens graag tennissen.
Natuurlijk zoals de meeste vrouwen ga ik ook graag shoppen. Voor de rest hou ik er van om op stap te gaan met mijn vriend en onze Gust, ons oh zo leuk hondje!
JUF HELENAIk ben juf Helena en zorg voor ambiance in de tweede kleuterklas.
We knutselen, zingen en spelen erop los.
Ik kan genieten van lange wandelingen in de natuur of gezellig samen met vriendinnen
iets te gaan drinken.
Een top moment is zondag samen zijn met mijn gezin, daar hou ik van.
karienJUF KARIENHoi ! Ik ben juf Karien.
Ik ben juf van een klasje 5-jarigen.
Zowel in de klas als in mijn vrije tijd ben ik een bezige bij, die graag creatief werkt.
Ik woon in het mooie stadje Lier en ben een absolute fan van mooie, warme zomers!
marjoleinJUF MARJOLEINHallo! Ik ben juf Marjolein en ik sta in de derde kleuterklas.
In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden, fietsen, zwemmen of genieten van een goed boek. Ik ga graag op reis naar de zon maar ik ben zeker ook te vinden voor een leuke sneeuwvakantie!
MEESTER JONASHallo, Ik ben meester Jonas en geef nu al enkele jaren turnen aan de kleuters.
Sinds vorig jaar sta ik in onze lagere school op vrijdag.
Ik doe graag sporten zoals voetbal en tennis, daarnaast maak ik ook promotiefilms en aftermovies in bijberoep.
Tot in de turnzaal!
Sportieve groeten,
meester Jonas
HANNEJUF HANNEHoi, ik ben juf Hanne.
Op vrijdagvoormiddag kan je mij terugvinden in de klas van juf Liesbeth.
Verder sta ik in voor de zorg in de kleuterschool.
Ik woon in
Grobbendonk.
In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met vrienden. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met vrienden.
JUF NICOLEHoi, ik ben Nicole, de kinderverzorgster in stippe stappe en in sig.
Ik puzzel vaak met de kleuters en help waar het nodig is.
Daarnaast ben ik een fier 'moeke' van 2 kleinzoontjes, Finn en Senn.

personeel-stippe-stappe

Sint-Calasanz Team

Wie is wie in onze Basisschool Sint-Calasanz .
Met trots stellen wij u ons geweldige team voor!

Je bent nu op onze Stippe Stappe site.
Wil je meer weten over onze Basisschool GVBS Sint-Calasanz, onze Lagere School of ons schooltje in 't Groen ?
Bezoek dan zeker hun webstekje.
Hier vind je zeker meer specifieke info over het reilen en zeilen in de klassen.
Op de website van onze Basisschool GVBS Sint-Calasanz vind je alle algemene info terug !
Veel surfplezier !
Klik op een van de onderstaande logo's.